terug naar overzicht

WE is ME & Studenten

Wat zijn de voordelen van WE IS ME?

WE IS ME is het klantenprogramma van WE Fashion. Als Member kun je genieten van:

• Een €5 welkom voucher voor je eerstvolgende aankoop
  • Exclusieve uitnodigingen
  • Persoonlijke aanbiedingen en kortingscoupons
  • Als eerste toegang tot de online sale
  • Premium service
  • Een verrassing op jouw verjaardag (en die van je kids)
  • 10% Studentenkorting
  • De laatste fashion inspiratie in jouw inbox

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Hoe kan ik WE IS ME Member worden?

Je kunt op verschillende manieren member worden.

• Via de WE Fashion website
    Maak zelf je account aan op de WE Fashion website.

1. Ga naar 'Inloggen/Registreren' bovenaan de pagina en kies voor 'Registreren'.
    2. Vul je gegevens in en klik op 'Registreren' om je account aan te maken.

Deze inloggegevens zijn tevens jouw inloggegevens voor wefashion.com en de WE Fashion app.

• Via de check out op wefashion.com
    Als je jezelf inschrijft bij het afronden van je bestelling, ontvang je binnen een uur een e-mail met het verzoek om je inschrijving af te maken. Na het afronden van de inschrijving, ontvang je jouw €5 welkom voucher na 24 uur.
  • In een WE store
    Je kunt jezelf in alle WE stores aan de kassa aanmelden voor WE IS ME. De store medewerker noteert jouw gegevens in de kassa en je account is aangemaakt. Je ontvangt vervolgens binnen een uur een e-mail met daarin het verzoek om je inschrijving af te maken. Na het afronden van de inschrijving, ontvang je jouw €5 welkom voucher na 24 uur.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Hoe verander ik mijn e-mailadres?

In jouw persoonlijke account op wefashion.com kun je op elk gewenst moment jouw gegevens wijzigen.

1. Ga naar 'Inloggen/Registreren' door rechts bovenin op het profiel icoontje te klikken.
  2. Log in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
  3. Klik vervolgens op 'Persoonlijke gegevens'. Hier kun je je e-mailadres wijzigen.
  4. Klik op 'OK' om je wijziging te bevestigen.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

In jouw persoonlijke account op wefashion.com kun je op elk gewenst moment jouw gegevens wijzigen.

1. Ga naar 'Inloggen/Registreren' door rechts bovenin op het profiel icoontje te klikken.
  2. Log in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
  3. Klik vervolgens op 'Persoonlijke gegevens'. Hier kun je je wachtwoord wijzigen.
  4. Klik op 'OK' om je wijziging te bevestigen.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Wanneer ontvang ik mijn welkom voucher?

Je ontvangt jouw €5 welkom voucher 24 uur nadat je jouw inschrijving compleet hebt gemaakt.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Hoe is de welkom voucher te gebruiken?

De welkom voucher wordt toegekend aan jouw WE IS ME account en is te verzilveren op zowel wefashion.com, in de WE Fashion app en als in alle WE stores. Omdat de voucher is toegekend aan je profiel is het belangrijk om in de webshop en de app in te loggen met jouw WE IS ME account; daarna wordt de korting automatisch verrekend in de winkelmand. In de WE stores kun je de welkom voucher verzilveren door jezelf aan de kassa te identificeren met je WE IS ME ID in de WE Fashion app, onderaan een e-mail of met je e-mailadres.

Wanneer je gebruikmaakt van de welkom voucher, zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing:

De welkom voucher is geldig op de hele collectie bij besteding vanaf €25 en is 90 dagen geldig. De korting is te besteden in een WE store, op wefashion.com en in de WE Fashion app. Niet geldig i.c.m. andere acties, bij aankoop van WE giftcards en vermaken van kleding. Bij het bestellen van meer dan één artikel wordt de korting verdeeld in verhouding tot de prijs van de artikelen. Bij het retourneren of annuleren van een artikel vervalt de korting op dat artikel. Indien alles geretourneerd wordt, komt de volledige korting te vervallen. De korting is alleen geldig in het land van inschrijving en niet om te wisselen voor geld.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Hoe kan ik zien welke kortingscoupons ik kan gebruiken?

In jouw persoonlijke account op wefashion.com en in de WE Fashion App heb je een volledig en up-to-date overzicht van jouw kortingscoupons.

1. Ga naar 'Inloggen/Registreren' door rechts bovenin op het profiel icoontje te klikken.
  2. Log in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
  3. Klik vervolgens op 'My coupons'.

Wanneer je bij een bestelling inlogt met je WE IS ME account worden jouw persoonlijke kortingscoupons automatisch toegepast (indien relevant voor je bestelling).

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Hoe kan ik mijn persoonlijke WE IS ME kortingscoupons verzilveren?

Alle WE IS ME kortingscoupons zijn zowel op wefashion.com, in de WE Fashion app en in alle WE stores te verzilveren. Vergeet hiervoor niet om in de webshop en de app in te loggen met jouw WE IS ME account. In de WE stores kun je jouw coupons verzilveren door jezelf aan de kassa te identificeren met je WE IS ME ID in de WE Fashion app, onderaan een e-mail of met je e-mailadres.

Na inloggen/identificeren worden jouw coupons automatisch toegepast (indien relevant voor je aankoop op dat moment).

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Ik kan niet inloggen op mijn account. Wat nu?

1. Ga naar 'Inloggen/Registreren' door rechts bovenin op het profiel icoontje te klikken.
  2. Klik vervolgens op 'Wachtwoord vergeten?' onder 'Inloggen'.
  3. Je kunt nu een nieuw wachtwoord aanmaken waarmee je weer kunt inloggen in jouw persoonlijke account.

Mocht je toch problemen ondervinden bij het inloggen in jouw account, neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Mijn welkom voucher is bij mijn aankoop niet verrekend. Hoe kan dit?

Het kan zijn dat jouw aankoop een waarde van minder dan €25 betrof. De welkom voucher is alleen geldig bij een minimale besteding van €25. Of omdat je minder dan 24 uur geleden je inschrijving hebt afgerond, je ontvangt jouw welkom voucher 24 uur na het afronden van je inschrijving.

Heb je bij een bestelling via wefashion.com of via de WE Fashion app ingelogd met je WE IS ME account? In dat geval wordt de welkom voucher automatisch toegepast, mits je bestelling aan de voorwaarden voldoet.

Mocht je desondanks vragen hebben over het gebruik van je welkom voucher, neem dan contact op met onze klantenservice .

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Hoe kan ik de verjaardag verrassing gebruiken?

Je kan je verjaardag verrassing (korting) gebruiken in een WE store, op wefashion.com en in de WE Fashion app. In een store kan je hem verzilveren door de birthday e-mail te tonen aan de kassa en de QR-code die in deze e-mail staat te laten scannen.

Op wefashion.com en in de WE Fashion app kan je hem gebruiken door de kortingscode uit je birthday e-mail in te voeren in je winkelmand. Let op! Deze korting wordt niet automatisch verrekend, zoals wel het geval is bij je welkom voucher.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Ik heb geen verrassing ontvangen op mijn verjaardag. Hoe kan dit?

Allereerst versturen wij jouw verrassing niet op je verjaardag zelf, maar al in de weken ervoor. Twee andere opties zijn: je geboortedatum is bij ons niet bekend of je heb aangegeven geen e-mails van ons te willen ontvangen.

In jouw persoonlijke account op wefashion.com kun je jouw geboortedatum toevoegen.

1. Ga naar 'Inloggen/Registreren' door rechts bovenin op het profiel icoontje te klikken.
  2. Log in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
  3. Klik vervolgens op 'Persoonlijke gegevens'. Hier kun je jouw geboortedatum toevoegen.
  4. Klik op 'OK' om je wijziging te bevestigen.

In je persoonlijke account op wefashion.com kun je ook jouw e-mailvoorkeuren aanpassen.

1. Ga naar 'Inloggen/Registreren' door rechts bovenin op het profiel icoontje te klikken.
  2. Log in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
  3. Klik vervolgens op 'Persoonlijke gegevens' en ga naar voorkeuren.
  4. Klik vervolgens op 'klik hier' achter Wil je je nieuwsbrief voorkeuren aanpassen?
  5. Onderaan de pagina staat een PS over service e-mails. Klik op 'klik hier' om deze te wijzigen.
  6. Wijzig je e-mailvoorkeuren en zet je birthday gift op 'on'.
  7. Klik op 'bewaar voorkeuren' om je wijziging te bevestigen.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Hoe kan ik mijn WE IS ME account verwijderen?

Wanneer je onverhoopt jouw WE IS ME account wilt verwijderen, vragen wij je contact op te nemen met onze Klantenservice.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Wat zijn de voordelen van het studentenprogramma?

Je profiteert het hele collegejaar van 10% studentenkorting op de nieuwe collectie. Daarnaast profiteer je ook van alle andere WE IS ME voordelen, zoals een €5 welkom voucher voor je eerstvolgende aankoop, als eerste toegang tot de pre-sale en een verrassing op jouw verjaardag.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Hoe kan ik mij inschrijven voor het studentenprogramma?

Om lid te kunnen worden van ons studentenprogramma, moet je eerst WE IS ME member worden. Dit kan online of in een WE Store. Let op: het duurt een dag voordat jouw aanvraag voor deelname aan het studentenprogramma verwerkt is.

1. Via de WE Fashion website

Maak zelf je account aan op de WE Fashion website.
    - Ga naar 'Inloggen/Registreren' bovenaan de pagina en kies voor 'Registreren'.
    - Vul je gegevens in en klik op 'Inschrijven' om je account aan te maken.

Op de registratiepagina krijg je de mogelijkheid om je in te schrijven voor het studentenprogramma. We vragen hier de naam van je school of universiteit; jouw studentnummer en wanneer je verwacht af te studeren.

2. In een WE store

Je kunt jezelf in alle WE stores aan de kassa aanmelden voor WE IS ME als je een aankoop doet. De store medewerker noteert jouw gegevens in de kassa en je account is aangemaakt. Je ontvangt vervolgens binnen een uur een e-mail met daarin het verzoek om je inschrijving af te maken. Na het afronden van de inschrijving, ontvang je jouw €5 welkom voucher na 24 uur.

Al WE IS ME member? Om je in te schrijven voor het studentenprogramma, moet je in de winkel een aankoop doen en kunnen aantonen dat je student bent. Neem hiervoor je collegekaart en een geldig legitimatiebewijs mee. Dit kan een identiteitsbewijs, rijbewijs of paspoort zijn.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Ik ben al WE IS ME member, hoe kan ik mij inschrijven voor het studentenprogramma?

Je kunt je op twee verschillende manieren inschrijven voor het studentenprogramma:

1. Via de WE Fashion website

Je moet ingelogd zijn als WE IS ME member om je in te kunnen schrijven voor het studentprogramma.
    - Ga naar de inschrijfpagina voor studenten, door hier te klikken.
    - Log in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
    - Vul hier de naam van je school of universiteit; jouw studentnummer en wanneer je verwacht af te studeren in.
    - Klik op 'Inschrijven' om je aanmelding te bevestigen.

Op de registratiepagina krijg je de mogelijkheid om je in te schrijven voor het studentenprogramma. We vragen hier de naam van je school of universiteit; jouw studentnummer en wanneer je verwacht af te studeren.

2. In een WE store

Om je in te schrijven voor het studentenprogramma, moet je in de winkel een aankoop doen en kunnen aantonen dat je student bent. Neem hiervoor je collegekaart en een geldig legitimatiebewijs mee. Dit kan een identiteitsbewijs, rijbewijs of paspoort zijn.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Wanneer is mijn studentenkorting actief?

Het duurt een dag om een aanvraag voor deelname aan het studentenprogramma te verwerken.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Ik ben geen WE IS ME member. Kan ik toch studentenkorting ontvangen?

Nee, je moet WE IS ME member zijn om te kunnen profiteren van 10% studentenkorting. Je profiteert dan ook direct van alle overige WE IS ME voordelen.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Mijn studentenkorting wordt niet verrekend, wat nu?

Controleer eerst bij 'my coupons' of hier de coupon met 10% studentenkorting staat. Is dit niet zo, dan ben je nog niet geregistreerd. Heb je je minder dan 24 uur geleden geregistreerd, dan kan het zijn dat je aanvraag voor deelname nog niet verwerkt is.

Daarnaast is het mogelijk dat je afgeprijsde artikelen heb gekocht; daarop geldt de studentenkorting niet.

Is het al 24 uur geleden dat je in de winkel aangetoond hebt dat je student bent? En mocht je toch problemen ondervinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice .

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Wat moet ik doen als ik geen studentenkorting meer ontvang?

Waarschijnlijk is het collegejaar afgelopen. Vanaf 1 september vervalt je studentenkorting. De looptijd van de coupon is altijd een heel collegejaar: van 1 september tot en met 31 augustus. Wanneer je halverwege het jaar inschrijft, geldt de coupon dus ook tot en met 31 augustus. Je moet je dan opnieuw inschrijven voor het studentenprogramma.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Wat zijn de voorwaarden om lid van het studentenprogramma te worden?

Om lid te worden van het studentenprogramma moet je minimaal 16 jaar oud zijn. En studeren aan een MBO, hogeschool of universiteit.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Waar en waarop is de 10% studentenkorting geldig?

De studentenkorting wordt toegekend aan jouw WE IS ME account en is te gebruiken op zowel wefashion.com, in de WE Fashion app en als in alle WE stores. Omdat de studentenkorting is toegekend aan je profiel is het belangrijk om in de webshop en de app in te loggen met jouw WE IS ME account; daarna wordt de studentenkorting automatisch verrekend in de winkelmand. In de WE stores kun je de studentenkorting ontvangen door jezelf aan de kassa te identificeren met je WE IS ME ID of met je e-mailadres.

De 10% studentenkorting is geldig op de gehele men & women collectie met uitzondering van afgeprijsde artikelen, meerstuksaanbiedingen, speciale collecties en niet in combinatie met andere promotionele kortingen. Geldt niet bij aankoop van WE giftcards en vermaken van kleding.

Heeft dit je vraag beantwoord?

terug naar overzicht

Waar ben je naar op zoek?

Bestellen & levering

Retourneren & ruilen

Betalen

Algemeen

App

WE Box

Terug naar het overzicht

Bestellen & levering

Retourneren & ruilen

Betalen

Algemeen

App

WE Box

Terug naar het overzicht

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Wat is je vraag?

Klantenservice

• Stel je vraag via de telefoon

Bel 00800 933 27 446 (Gratis vanaf een vaste lijn. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider. )
    óf 003130 247 9720 (lokaal tarief)
    Op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 18:00.

• Stel je vraag via de mail

Stuur een E-mail naar contact@wefashion.com
    Op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 18:00.

• Kom naar een van onze winkels

Klik hier voor de openingstijden van jouw favoriete
    WE Store óf klik hier voor de Storelocator.

Hoofdkantoor

• Receptie

Bel 003130 247 9213 (lokaal tarief)
    Op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 18:00.

• WE Fashion HQ

Reactorweg 101
    3542 AD, Utrecht

WE Europe B.V. is ingeschreven bij
    de Kamer van Koophandel.
    KVK-nummer: 30089877
    BTW-nummer: NL004221254B01